Historie

Autobedrijf Palsgraaf - tegenwoordig Bosch Car Service Palsgraaf - is een vertrouwde naam in Rhoon en Poortugaal.

 


Meneer Palsgraaf startte destijds een dorpsgarage in het centrum aan de Dorpsdijk 120 in Rhoon, gemeente Albrandswaard.
In de loop der jaren is de dorpsgarage uitgegroeid tot een professioneel regionaal (Rotterdam - Zuid-Holland) autobedrijf met onder andere:

 

  • Showroom met ons aanbod van occasions en nieuwe auto's
  • Verkoop nieuwe auto's
  • Verkoop occasions / tweedehands auto's
  • Inkoop van uiteenlopende merken gebruikte auto's
  • Moderne werkplaats en apparatuur voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, APK, leasing en inbouw van airco en/of alarm waar u met alle merken welkom bent en geholpen wordt door deskundig personeel

 

In het lange bestaan van Bosch Car Service Palsgraaf hebben wij continu veel veranderingen doorgevoerd om te blijven inspelen op de soms ingrijpende veranderingen op het gebied van (auto)techniek, wetgeving en veiligheid. Daardoor is het bedrijf erin geslaagd altijd een optimale mix te bieden van kwaliteit en service.
De bijzondere persoonlijke aandacht voor de klant is echter door de jaren heen onveranderd gebleven.

 

Bosch Car Service Palsgraaf streeft ernaar om een 'dorpsgarage' te blijven: bij ons bent u geen nummer, wij kennen praktisch al onze klanten persoonlijk. Ook zijn we laagdrempelig; u kunt nog rustig de werkplaats inlopen om even te kijken wat ze nou eigenlijk met uw auto aan het doen zijn.

 

Wij werken met een heel team van goed opgeleide monteurs en technici en door onze samenwerking met BOSCH kunnen wij alle merken auto's repareren en onderhouden. Persoonlijk contact stellen wij zeer op prijs om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u tegemoet te kunnen komen aan uw wensen.
Om u maximale zekerheid te bieden wordt Bosch Car Service Palsgraaf ondersteund door Bosch Car Service en hebben wij daarnaast zowel het Bovag lidmaatschap als erkenning van de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) en de Stichting Erkenningsregeling voor de Uitoefening van het Koeltechnisch Installatiebedrijf (STEK).

 

Indien u vragen heeft, een auto wil kopen, een afspraak wilt maken of op zoek bent naar een auto dan kunt u contact met ons opnemen.
U kunt onze contactgegevens vinden op de contactpagina. Het team van Bosch Car Service Palsgraaf staat klaar om u van dienst te zijn!

 

Graag tot ziens,
Jelle van der Maat
Eigenaar en directeur.