Reparatie & onderhoud

Vakkundige reparatie en onderhoud door Bosch Car Service Palsgraaf.
Een defect aan uw auto is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en bovendien moet u uw auto ook nog voor een bepaalde duur missen.
De garage beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service Palsgraaf te Rhoon.
Eén ding weet u zeker: Bosch Car Service Palsgraaf voert de reparatie vakkundig en zo snel mogelijk uit!
 
Kennis en apparatuur in huis
Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt: Bosch Car Service. Geen probleem is ons onbekend, geen defect te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.
 
Technische knowhow
Door de nauwe samenwerking met autofabrikanten kan Bosch een schat aan technische kennis doorgeven aan haar Bosch Car Service garages.

Dat gebeurt op verschillende manieren:

  • Digitaal via internet; hier kunnen de Bosch Car Service garages op een speciaal forum kennis, reparatie-ervaringen en tips aan elkaar doorgeven.
  • Door een regelmatige update van de Bosch KTS test- apparatuur, dit gebeurt minimaal 4x per jaar.
  • Beschikbaarheid van Bosch ESI, een digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle Bosch Car Service garages. Bovendien worden per aangesloten bedrijf per jaar minimaal 6 cursussen gevolgd.
 
Opleidingen om up-to-date te blijven
Kennis moet altijd actueel gehouden worden. Daarom worden er per aangesloten garage per jaar minimaal 6 cursussen gevolgd.
Door de grote diversiteit aan trainingen is een Bosch Car Service garage in staat onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken auto’s.
 
Fabrieksgarantie blijft geldig
Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat een Bosch Car Service garage nieuwe en gebruikte auto’s levert en ook onderhoudt en repareert.

Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto.

 

 

 

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak bij Bosch Car Service Palsgraaf